För mera information kontakta

Jeanette Harf
Pressansvarig

+358 50 60 400
jeanette.harf@idrott.fi

Välkommen till Åbo 18-19.5.2018

För press och media har reserverats utrymme på pressläktaren som ligger på andra våningen framför mållinjen. På pressläktaren finns arbetsytor, strömuttag samt ett fast trådnät. De som önskar använda nätet ute på pressläktaren behöver ha med egen ethernet-kabel.

På bottenplan, intill ingången till plan finns ett mindre utrymme inomhus som även finns till medias förfogande. I utrymmet finns ett 4G-wifi-nätverk men vi rekommenderar att alla har ett eget backup-nät. 

Vi önskar att ni som under fredag eller lördag är på kommande till Stafettkarnevalen skickar era kontaktuppgifter och info om hur många från er redaktion/organisation som är på kommande till jeanette.harf@idrott.fi.

När ni anländer till stadion anmäler ni er i tävlingskansliet/funktionärsanmälningen, varifrån ni också får ert mediapass så att ni kan röra er runt på området. Tävlingskansliet finns intill ingången till planen.

Karnevalen inleds med inmarsch kl. 12:55 på fredag och avslutas med hejarklacksprisutdelningen på lördag ca 18.45. Det exakta programmet hittar ni här 

Vid eventuella frågor kontakta pressansvariga. Vi ses i Åbo! 

Skolornas Stafettkarneval

Gjuterivägen 10
00380 Helsingfors
FINLAND


e-post: info(AT)stafettkarnevalen.fi
FO-nummer: 0194129-1

verksamhetsledare:

Jan-Erik Eklöf
e-post: jan-erik.eklof(AT)stafettkarnevalen.fi
mobil: 040-184 6380