Stafettkarnevalens ramsetävling 2020

Hej bästa Stafettkarnevalsfantaster,

Som ni alla känner till så blev årets Stafettkarneval inhiberad pga rådande undantagstillstånd. Då många elever nu studerar på distans i sina egna hem tänkte Stafettkarnevalen att det skulle vara bra att leda tankarna till den glada stämning som råder under Stafettkarnevalsveckoslutet. 

Vi har bestämt att som ett första steg utlysa ramsetävlingen för hejarklackarna. En del hejarklackar hade säkert redan hunnit skriva sina ramsor, men ni som inte gjort det kan nu genom att samarbeta med varandra på distans via Skype, WhatsApp, Teams eller något annat hjälpmedel skriva er skolas ramsa.

De hejarklackar som redan skrivit sina ramsor kan nu finslipa dem, så att de blir ännu snäppet bättre.

Era bidrag skall ni sedan lämna in via Lyyti:

Grundsk. åk 1-6

https://www.lyyti.in/stafettramsor-2020-ls

Grundsk. åk 7-9 samt 2:a stadiet

https://www.lyyti.in/stafettramsor-2020-hs

Ni kan skicka in er skolas ramsa ända fram till 3.5.2020.

Om det sker förändringar i rekommendationerna när det gäller hur många personer som samtidigt får befinna sig i samma utrymmen, så utlyser vi även en virtuell hejarklackstävling. Den virtuella hejarklackstävlingen genomförs så att hejarklackarna filmar in sin hejarklacksramsa och hejarklack och laddar upp sin video på YouTube. En jury bedömer på basis av videopresentationerna vilka hejarklackar som kommer att vinna årets hejarklackstävling. 

Låt er kreativitet flöda och önskande er skaparglädje och en solig karnevalsstämning.

Med Stafettkarnevalshälsningar,

Jan-Erik ”JEJE” Eklöf
Verksamhetsledare

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *